Saturday

Hottt !

Pfff, vandaag is het weer 30 graden met een zonnetje :). Ik heb gisteren het weer gekeken en het blijft zo heel de week (yeaahhh!).
Gisteren was supposed to be the hottest day in 100 years, maar dat was misschien lichtelijk overdreven =p. Ik heb wel lekker heeeeel de dag in het zwembad gechilld want vrijdags ben ik vrij van de taalcursus :)
Het zwembad was wederom heel erg mooi zwembad (alleen minder was dat je voor 1 biertje zeven lira moest betalen..)(A) en gratissss deze keer =). Het hoort nl bij een superdeluxe sportcentrum en is membersonlyy. Ik was gegaan met Ahmet, de 'huisbaas' van het huis waar ik in september ga wonen, en hij heeft daar een lidmaatschap, en ik mocht mee op zijn kaart =) Yay.
Birgit (mijn huidige huisgenoot) was die dag kijken voor een flat in kadikoy, waar ze met 2 andere vriendinnen wil gaan wonen, burcin was nog op vakantie, en burcu moest gwoon heel de dag werken. (burcu en burcin zijn de zusjes die mij de kamer verhuurden).
Respect voor burcu, want de avond ervoor hadden we een diner met zijn vijven (burcu, haar vriend, nog drie vrienden van hen en ik) met flink wat raki dus vroeg opstaan zat er voor mij in ieder geval niet in =p.

Na het zwemmenn, en nadat ik een beetje bruiner (en lichtelijk roder:( ) was geworden ben ik naar de Makro geweest (die heet hier Metro) waar ik een gat in de lucht sprong toen ik een blokje van 100 gram gouda kaas mild zag :D! Waa, ik mis mijn kaasjes =(. Alleen, zo'n blokje hier kost 24 lira (= 12 euro : ) omdat ze het importeren uit Nederland, dus ik heb het toch niet gehaald :(. Dus people, als je naar istanbul komt, neem kaas voor me mee :) Yeaah.
Toen heb ik een pizza gebakken op het dakterras (in het andere huis), wat 3 uur duurde maaar hij was heel lekkker, met ansjoo en olives =). Toen om 12 uur ben ik naar huis gegaan (het ov rijdt hier gwoon heeel de nacht en overal heen, heeeerlijk !)

Vanochtend ben ik voor de 4e keer naar de Turkcell winkel geweest voor mijn telefoon, en EINDELIJK, het is gelukt. Mijn telefoon is nu unblocked (mijn nummer heb ik van de blog gehaald! Mail me maar als je het wilthebben @ cckorse@gmail.com )Yay!

Zomeeteen heb ik afgesproken met Josefine n Anne (2 duitse meisjes die nu in een hostel in kadikoy zitten) bij de 'haven' van kadikoy, om naar de europese kant te gaan en daar een beetje te gaan hangen =). Ik ben benieuwd =).. Voor nu, ga ik maar aan mijn turkse woordenschat werken, want het was wel een beetje jammer dat ik net bij Turkcell alleen kon verstaan : 'Spreek je turks?' =(.

xxxxx
Coociiiieee

1 comment:

  1. Coco!! Ik heb je al jaren niet gesproken, maar toch een grote eer dat ik eerste ben die hier een reactie plaatst :D Cewl dat je in turkije zit voor een half jaar en je ook goed je best doet turks te leren, taal zegt altijd zoveel al over een cultuur. Doe het rustig aan met je de Raki en genietse :D! Kusz Peter (je weet wel..:P)

    ReplyDelete