Saturday

Boodschappen doen in de zon suckt :(











Dag twee vandaag =) Ben net terug van Özgürlük Park (vrijheidspark) in Goztepe, waar tot 10 juli een theatherfestival is in het openlucht theatertje daar. Het was gezellig druk, alleen beetje jammer was dat we er geen drol van snapten want het was Turks.... Het enige wat ik verstond waren de 1e twee en laatste twee woorden van de aankondiging (die waren Iyi Günler = goededag en Hos Geldiniz = Welkom..), en hoewel Birgit en Birgit (een vriendin van Birgit =p) best goed turks kunnen snapte zij het ook niet =(., dus toen moest de enige turk die mee was alles maar uitleggen. Maar goed, het park was vet mooi =) Dus heb ik als echte toerist maar weer wat fotos gemaakt (ook van mijn nieuwe roze nagellak :D!)




Alleen vreemd was dat er midden in het park opeens een fittnessgym stond? Allemaal apparaten op een kiezelveldje. Blijkbaar is dat de nieuwe rage hier in Turkije, naja, wel grappig hahah.
De wijk Goztepe is btw echt heeel anders dan Kadikoy centrum. In Kadikoy zie je allemaal laagbouw en ook veel oude huisjes, allemaal straatjes met keien/klinkers, overal mensen, terrasjes en minisupermarktjes. Goztepe is een wijk vol met flats, waar vooral heel veel mensen wonen maar verder niet zo veel te doen is, en waar alle straten van asfalt zijn en waar een grote weg doorheen loopt waar de dolmus, taksi auto en soms zelfs een fiets rijdt =). Maandag ga ik kijken naar een flat daar voor na augustus, maar eigenlijk vond ik de wijk maar helemaal niets =(..



Daarvoor zijn Birgit en ik wat gaan eten/lunchen en daarna op zoek naar wat huishoudelijke spulltejes.... - Handdoeken (die ik heb gevonden, 1 mintgroen, 1 lichtgeel en 1 pink , net een ijsje *heart*) toen moest alles nog terug bergop op een snikhete dag maar we made it. ben ook nog langs turkcell geweest maar nederlandse paspoorten zijn blijkbaar een ramp voor het systeem dus maandag moet ik terugkomen voor een simkaart (die dan hopelijk laarligt...) dus dat ga ik maar doen dan he. wel rilekst is dat je hier voor 5 e pmaand 5000 smsjes kan versturen :D:D YAY.
. ciaooww






















xx

1 comment:

  1. hihihi karpuz als tag! nice! heb je dat onthouden of...?

    ReplyDelete