Saturday

Eerste blogberichtje =)!

Hi everybody :)!

En welkom op mijn *fabolous blog* ! Eergisteren kreeg ik een mailtje van Mrs Burçin O'SULLIVAN: ik ben aangenomen bij Maltepe en mag daar een (volledig gefinancierde YAY!) taalcursus Turks (beginner of course) volgens in Augustus =)!

Meteen ben ik op zoek gegaan naar een kamer voor september (want dan ben ik 2,5 week vrij!). Er is zó veel aanbod!

Maar mijn oog is gevallen op de wijk Cihangir, Beyoglu... Gelegen dichtbij Taksim Square (party hardy), de Bosporus (wauw) en de Burger King (ook niet onbelangrijk. haha)

Volgens de 'turkijecorrespondent' De wijk van de oude bourgoisie, in de 19e eeuw ontworpen, heeft een Parijse sfeer.' Mijn hoogstwaarschijnlijk toekomstige huisbaas Barbaros gebruikt zelfs het woord bohemian (lovee that!) wat ook wel blijkt uit de mensen die in zijn huis wonen (een yogalerares en een modern danser). Er wonen schrijvers (zoals Orhan Pamuk!), journalisten, artiesten en buitenlanders die werken bij de consulaten (altijd handig, om mensen te hebben op straat die wél engels kunnen spreken).

Na dit allemaal te hebben ontdekt, dacht ik: dit kan ik de rest van de wereld niet onthouden! Dus laat ik snel een blogg maken =) En mij in ieder geval voor te nemen die het komende half jaar bij te houden (a)...

Liefs,

2 comments:

  1. Goed gedaan die blog! Heel veel plezier en ik kom zeker langs in die prachtige buurt. xx Utku

    ReplyDelete
  2. Haaaaahaaaa BETER doe je dat ja =P!

    ReplyDelete